Vi tilbyder

Vi konstruerer og fremstiller produktionsudstyr og specialmaskiner til en række af de førende virksomheder indenfor primært klip, lok, stans og formning af stål, metal og kunststoffer. Alle vores konstruktioner er således bygget efter de principper, der gennem de sidste 30 år er blevet udviklet og finpudset, og som stadig optimeres i takt med at der kommer nye ståltyper, overfladebelægninger og komponenter på marked, der kan øge effektiviteten og kvaliteten på vores maskiner.

Disse principper har vi valgt at kalde True-Blue-Force, et begreb der dækker over forskellige former for gearing af de tilførte kræfter, hvorved der opnås en reel forøgelse af outputtet og dermed en reduktion af energiforbruget.

Vi fokuserer på høj kvalitet og præcision under fremstilling af de forskellige komponenter, for der i gennem at opnå lang levetid og problemfri udskiftning af sliddele osv. Kvalitetskravene stiller naturligvis også store krav til den faglige kunnen hos vores medarbejdere, men heldigvis har vi en meget kompetent og engageret stab af medarbejdere. I dag bygger produktionen stadig på high end bearbejdning og de håndværksmæssige dyder, der også var grundlaget i 1965.

LYSDAHL bearbejder stort set alt på CNC maskiner og sørger for, at tegningsmaterialet altid er opdateret, så vi kan sende reservedele ud til kunden og de selv kan udskifte disse. Montage består derfor kun i sammenføjning af de fremstillede dele med skruer osv. Vi har f.eks. en del enheder fra 2004 i drift hos en kunde i Kina, men har aldrig været ude ved denne kunde i forbindelse med vedligehold.

Aldrig noget med at bore, slibe, hamre og banke ved montage, delene skal bare passe.

Sæt et stort aftryk på verden, men kun et lille på miljøet med True-Blue-Force maskiner fra LYSDAHL.

Kontakt LYSDAHL

Ønsker du spørgsmål til os, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på
76 90 80 18 eller skrive e-mail på lysdahl@lysdahl.dk. Du kan også hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular længere nede på siden, hvori du beskriver, hvad du ønsker at vide mere om.​

Vi ser frem til at høre dig!

Her finder du kontaktoplysninger

LYSDAHL v/ Martin Lysdahl

Vi har siden 2006 haft fokus på konstruktion og fremstilling af
​innovative og energioptimerede løsninger til kunder i ind og udland.

​Telefon

​76 90 80 18

​E-mail

lysdahl@lysdahl.dk

adresse

Ølholm Bygade 8, 7160 Tørring

CVR: 21623148

Vi svarer inden for 48 timer.
​I weekenden og helligdage +48 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt